Colecția Heartbeat este o călătorie despre iubire de sine și autocunoaștere, despre iubirea și cunoașterea omului ales, și despre dragostea dintre voi, parcursă pe note de pian, ce reflectă deopotrivă extazul și calmul interior, frumusețea întregului proces. 

Este o colecție ce materializează sentimentul celei mai potrivite alegeri, în armonie cu valorile și personalitatea ta, printr-o ținută simplă, delicată, dar elegantă, adaptată perfect corpului. Creațiile îl îmbrățișează și sunt o continuare a acestuia, exprimând prin mișcare fluidă emoția. Se creează acel vibe pe care doar tu îl poți simți, în interior și-n suflet; pulsația care te străbate odată cu atingerea rochiei, ea parte din tine și tu parte din ea, predestinate. 

Piesele colecției, combinate între ele, dau zeci de ținute diferite, unice, construite după particularitățile tale, made-to-measure exact pe măsuri. Tu devii parte din procesul creativ și-ți construiești rochia exact așa cum îți dorești, cum ai visat-o întotdeauna. Iar odată cu aceasta, defapt, construiești o experiență plină de emoție, despre tine, el și dragostea voastră, revărsată în voaluri, texturi și forme, în ceva ce va fi doar al tău.