Ești cu un pas înaintea pragului unei încăperi înalte, fastuoase care… pare că te înghite puțin. Nu cunoști prea multă lume.
Porți o rochie lungă, ce-ți urmărește elegant fiecare mișcare a corpului și te face să te simți extrem de bine în ea. Observi cum privirile încep să se îndrepte spre tine și zâmbești. Zâmbești pentru că vezi cum siguranța și încrederea pe care o ai în tine se simte și se revarsă, atrăgând atenția oamenilor. Inspiri încă o dată adânc și treci pragul cu hotărâre, bucurându-te de micul tău moment de strălucire.

ICONIC nu este despre cuvinte mari, așa cum nu este despre detalii evidente. Colecția vorbește de la sine, și vorbește încet, subtil, nu strigă.
Nu are nevoie de asta. 

Creațiile ICONIC sunt gândite pentru ANA cea puternică și vulnerabilă, aflată în căutarea unei ținute înălțătoare, care s-o facă subtil remarcată în mulțime – prezență unică și memorabilă

Sunt ținute care

țin corpul drept, în timp ce se simt perfect-comode – o prelungire a corpului,
îți dau încrederea și siguranța de care ai nevoie,
te fac să te simți deopotrivă puternică și feminină,
te fac să-ți întorci privirea după propriul corp când treci în grabă pe lângă o vitrină. 

și sunt ținute care se pot combina și îmbina, fiecare având cel puțin două variante în care poate fi purtată.

Minimalist, clasic, elegant, nemuritor. ICONIC.


Am avut demult colecția asta în minte – e mix de fluid și rigid, în valențe de eleganță și de seară, ce încheie perfect rombul nostru Urban Nature.