Despre noi

ANA Clothing este o experiență a femeii puternice și vulnerabile, ce se dezvăluie prin fiecare mișcare, prin fiecare detaliu.

FILOSOFIA NOASTRĂ

slow fashion made with passion

ANA Clothing este un brand născut din pasiunea de a crea haine atemporale, ușor de purtat, în croiuri simple și de efect care pun în valoare naturalețea și eleganța feminină.

0

Colecții

ce construiesc conceptul de Urban Nature

Est. 2017

Povestea noastră

Atelier ANA Clothing a început din dorința de a crea ceva ce nu mai există – un “mijloc” între hainele croite în serie și cele de designer, cu exact atâtea detalii câte sunt necesare (în general unul singur). 

Conceptul care stă la baza atelierului este Urban Nature.
E un fel de ghid pe care-l folosim în crearea colecțiilor, din două stări: nevoia de lejeritate și confort resimțită în mijlocul urbanului, respectiv micile escapade în natură, pe care le căutăm pentru a ne conecta și regăsi. Astfel, creațiile ANA Clothing reprezintă, depotrivă, Urbanul – haine de zi cu zi pentru iarnă, și Natura – haine de zi cu zi pentru vară. Apoi se întâlnesc, în două puncte diferite, și formează colecții de rochii de mireasă și colecții de rochii de gală; 

minimaliste, în mini-serii sau la comandă, cu suflet și sens, așa cum ANA poartă. 

Creațiile ANA Clothing sunt ca o pânză albă, cu personalitate, reflexie a două extreme aduse în echilibru; sunt haine care îmbină povestea lor cu cea a persoanelor care le poartă și creează de fiecare dată o poveste unică, cu stări unice, cu trăiri unice. 

Echipa ANA Clothing rezonează; și este cea care construiește și consolidează, din umbră, acest concept. În spatele cusăturilor, a pliurilor bine așezate și a emoției redate prin cuvinte și imagini în online, stau oamenii care se identifică, lucrează cu drag, dezvoltă și declină filosofia atelierului. Întreaga muncă e făcută made-to-measure și sustenabil, natural și în ritmul nostru. 

OMUL DIN SPATE

Ana Maria Gorgan

Eu sunt Ana – cea care te va întâmpina în atelier, care te va ajuta să construiești exact ceea ce-ți dorești și care se va emoționa alături de tine la fiecare probă.

0

ANI

de pasiune, creație și suflet pus în fiecare piesă

VALORILE NOASTRE

Facem fiecare creație cu drag și grijă pentru sufletul care o va purta
(și pentru lume).

Simplitatea

colecții minimaliste,
conceptualizate

Originalitatea

piese made to measure
cu personalitate

Sustenabilitatea

lucru responsabil, fără risipă
materiale calitative, durabile